10 interessante fakta om parfume

perfume blog interesting facts - 10 interessante fakta om parfume

Parfume betragtes som et luksuriøst køb. De med “parfume viden” vil helt sikkert ses som sofistikeret og klasse.

Dette er de 10 mærkeligste fakta om parfume, som de fleste mennesker ikke ved:

  1. Hydreret hud tillader duften at vare længere; Sørg for at holde den lotion til stede for at få fugtgivende præparat.
  2. Tilføjelse af det ekstra tryk ved at sprøjte parfume på dit hår er et nej-nej. Dit hår kan blive beskadiget og tørre ud af alkoholen i de fleste parfume.
  3. Vi har alle hørt ‘gnide dine håndled sammen’ råd, når du sprayer en duft på dit håndled, men det er bare en gammel kones fortælling. Gnidningsaktionen kan faktisk ændre lugten af ​​din duft ved at fordreje de duftende sedler, som den består af.
  4. Din krop har visse områder, der udstråler mere varme end andre områder. Disse områder bør målrettes, når du sprayer parfume, da varmen fra din hud tillader duften at lugte mere fremtrædende, så du og andre kan nyde duften længere. Disse opvarmede områder omfatter dine indre håndled, din nederste hals, dit indre albueområde og bag dine ører.
  5. Bare fordi det lugter godt på din ven, betyder det ikke, at det lugter godt på dig. En parfume blander med din huds kemi og ændrer duften fra person til person.
  6. Når parfume indkøb, begræns din nasale testning til tre parfumer, da mere end det i en række kan hæmme din lugtesans. Et trick, der kan bruges til at rydde dine næsepassager, er at tage vejret i din skjorte eller endda i en håndfuld kaffebønner.
  7. Blomsterduften i en parfume kommer ikke fra rigtige blomster. Denne blomst duft er kun en syntetisk essens skabt til masseproduktion af parfume.
  8. Du kan også finde nogle flere syntetiske ingredienser i din parfume, såsom dyreingredienser. Heldigvis er disse dufte ikke rigtige!
  9. Din parfume kan forstyrre dig. Visse parfumer fremkalder visse humør, så prøv noget lavendel, hvis du føler dig stresset. Eller måske nogle citrus dufte at vække dig op.
  10. Mange mænds dufte bruges faktisk af kvinder. En parfume lugt er ikke faktisk specifik for et køn og kan bruges af nogen; det er kun emballagen, der adskiller det markedsførte køn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *