Se den sjove S.N.L Ivanka Trump parfume reklame

Complicit - Se den sjove S.N.L Ivanka Trump parfume reklame

Introducerer Complicit: “duften til kvinden, der kunne stoppe alt dette, men vil ikke.

Det tog flere forsøg – og tre impressionister – til Saturday Night Live for endelig at lande på en Donald Trump-fortolkning, der fungerede. Showet havde lignende problemer med at beslutte, hvordan det ville fortolke Kellyanne Conway, der først kaster hende som en fregnet og uvillig Trump underordnet, inden han vendte kurs og forklarede hende som en spotlight-hungrig. Faktisk på dette tidspunkt, har S.N.L. fundet ud af, hvordan det vil håndtere næsten alle i Trumps omgang: Steve Bannon er Grim Reaper (og ikke Rosie O’Donnell.) Donald Trump Jr. er en slicked-back American Psycho wannabe, mens hans bror Eric er en infantil klovn. Sean Spicer er. . . Nå det ved du.

Trods alt dette, S.N.L. havde ikke helt landet på en tilgang til et af de vigtigste figurer i Trumps liv: hans datter Ivanka. Denne vanskelighed kan være relateret til en del af, at showet ikke har nogen almindelig Ivanka- imitator. (Margot Robbie gjorde æren, da hun var vært for showet i oktober; Vanessa Bayer har også spillet Ivanka i fortiden, men ikke siden valget.)

På lørdagens episode tog værten Scarlett Johansson Ivanka-mantlen – der vises på en sketch, der gør showets fedeste erklæring endnu om præsidentens, tilsyneladende, foretrukne barn. Johanssons hørhårede forretningskvinde fremstår som stjernen i en parfume reklame, der reklamerer for en duft med et særligt skærende navn: “Complicit.” Som den falske reklame forklarer det: “Hun er en kvinde, der ved, hvad hun vil have. Og ved hvad hun laver. ”

Den korte video rammer den frustration og skuffelse, som den første datter har inspireret i venstreorienterede kvinder, især siden den progressive, optimistiske tale, hun leverede i sidste sommers republikanske nationalkonvention. Saturday Night Live tager imidlertid spørgsmålet et skridt videre i “Complicit” reklamen ved at anklage Ivanka for hykleri og erklærer, at hun som “outspoken advocate for women” sandsynligvis burde have gået efter hele Access Hollywood-bussen skandalen”, Ivanka er forblevet en af ​​hendes fars nærmeste rådgivere og advokater, en loyal Trump-booster, der endnu ikke har slået rang.

Eller som S.N.L. så undvigende sætter det: “Complicit: duften til kvinden, der kunne stoppe alt dette, men ikke vil det. Tilgængelig også i en cologne til Jared. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *