Top 10 Parfumer til Mænd

top 10 parfumer dec 2017 - Top 10 Parfumer til Mænd

Dior Sauvage

Nr. 1

Tilbud
Ikke på lager
572,00 DKK 535,00 DKK

Den nyeste og mest forførende herreduft fra Dior. En duft der formår både at være rå og nobel. En blanding af frisk bergamotte, patchouli, lavendel og dybe trænoter gør denne duft uimodståelig.

Dior Sauvage Eau de Toilette 60 ml

Se alle varianter

Giorgio Armani Acqua Di Giò

Nr. 2

Acqua Di Giò Eau de Toilette er til manden, som ønsker det bedste. Acqua Di Giò duften er tidløs og produkterne komplementerer den maskuline mands personlighed. Hans styrke, en indre ro og samtidig en sprudlende, energisk passion i alt hvad han foretager sig.

Acqua Di Giò Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Se alle varianter

Tilbud

Paco Rabanne 1 Million

Nr. 3

Tilbud

Dristig, forførende og uimodståelig, til manden der besidder verden.

Paco Rabanne Eau de toilette 50 ml

Se alle varianter

Hugo Boss The Scent

Nr. 4

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegange og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 50 ml

Se alle varianter

Armani Code Profumo

Nr. 5

Armani Code Profumo Eau de Parfum er en ny intens, pulserende og mere maskulin fortolkning af Armani Code. Armani Code Profumo skaber en nærværende maskulinitet og er en fængslende duft med en uimodståelig, magnetisk tiltrækningskraft.

Armani Code Profumo Eau de Parfum

Se alle varianter

Jean Paul Gaultier Le Male

Nr. 6

En orientalsk fougere-duft, opbygget af mynte, lavendel og vanilje. En frisk og sexet duft, en perfekt blanding af virilitet og sensualitet. Denne klassiske duft går aldrig af mode.

Jean Pail Gaultier Eau de toilette 75 ml

Se alle varianter

Ralph Lauren Polo Blue

Nr. 7

Polo Blue er cool, klar og forfriskende og emmer af vandmelon, agurk og mandarin som kombineres med solbeskinnet geranium, krydret med basilikum, salvie og musk. En klassisk maskulin duft med en ny definition på afslappet elegance.

Ralph Lauren Polo Blue 40 ml

Se alle varianter

Issey Miyake L’Eau D’Issey

Nr. 8

Mødet mellem yuzu og sandeltræ samtidig med en krydret og træagtig citrusduft, skaber en frisk, fyldig og elegant duft.Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme er en tidløs maskulin klassiker.

Issey Miyake L’Eau D’Issey 75 ml

Se alle varianter

Abercrombie & Fitch FIRST INSTINCT

Nr. 9

First Instinct er inspireret af det magiske øjeblik, hvor to mennesker mødes, og tiltrækningen er intens og instinktiv. Det er et øjeblik, der ikke kan beskrives med ord og du ved aldrig, hvornår det opstår. First Instinct er selve essensen af det magiske øjeblik – suget i maven, der føles helt rigtigt. First Instinct er en moderne, sensuel og ultra-maskulin duft med masser af dybde. Skabt til manden, der følger sit instinkt. Sexet, rå og uimodståelig med noter af gin & tonic, melon, citrus, peber, violblade, amber og musk.

Abercrombie & Fitch FIRST INSTINCT edt vapo 50 ml

Se alle varianter

Emporio Armani Diamonds

Nr. 10

Emporio Armani Diamonds For Men Eau de Toilette er både frisk, eksklusiv, sexet og forførende.Til manden som har udstråling, er dristig og selvsikker, fascinerende og uimodståelig tiltrækkende. Han er indbegrebet af success og alle øjne rettes mod ham.

Emporio Diamonds For Men Eau de Toilette 30 ml

Se alle varianter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

discount coupon - Top 10 Parfumer til Mænd

Inden du går! Få -10% på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en kupon på -10%, som du kan bruge på din næste ordre hos os. Vi sender dig hurtigt din kupon til din mail, så du kan få dine -10% nu.

Du er blevet tilmeldt. Tjek din mail.

FÅ 10% PÅ DIN NÆSTE ORDRE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en kupon på -10%, som du kan bruge på din næste ordre hos os.

Du er blevet tilmeldt. Tjek din mail.